Onderneming

Profiel

Wendt Vertalingen werd in 1999 opgericht door Malte Wendt, een afgestudeerde vertaler die eerst jaren als taalgroep manager ervaring had verzameld in een groot toonaangevend vertaalbureau.
De klantenkring bestaat voornamelijk uit vertaalbureaus, maar onder andere ook advocatenkantoren, notarissen, gerechtsdeurwaarders, MKB-bedrijven en PR-bureaus maken graag gebruik van de diensten van Wendt Vertalingen.
Wendt Vertalingen is thuis in allerlei vakgebieden. Juridisch, zakelijk, PR-gebied, technisch, landbouw, cultuur ... Op elk terrein staan gespecialiseerde freelance vertalers ter beschikking.

Native speakers

Zowel de vertalingen als de revisies worden verzorgd door professionele native speakers. Daarmee is Wendt Vertalingen in staat, een unieke kwaliteit te bieden. Het is immers bij veel vertaalbureaus niet vanzelfsprekend dat een native speaker de laatste revisie doorvoert.

Beëdigde vertalingen en apostilles

Sommige officiële instanties vragen om een beëdigde vertaling al dan niet met een apostille. Ook hiervoor kan Wendt Vertalingen zorg dragen. De heer Wendt is geregistreerd als beëdigd vertaler bij het Bureau Wbtv en ingeschreven bij diverse rechtbanken.

Aantrekkelijke tarieven

Als eenmanszaak zonder grote overheadkosten is Wendt Vertalingen in staat uitermate scherpe tarieven te bieden.
Wilt ook u van onze kwaliteiten en aantrekkelijke prijzen profiteren? Vraag dan via de contact-pagina een vrijblijvende offerte aan.

Vertaalsoftware en kortingen

Wendt Vertalingen maakt gebruik van vertaal- en terminologiesoftware, die als hulpmiddel bij de vertaling wordt gebruikt (niet te verwarren met een vertaalmachine!).
Daarmee is het mogelijk de consistentie van de vertalingen altijd te waarborgen en kortingen af te spreken voor teksten met veel herhalingen of reeds eerder vertaalde tekstdelen. Het vertaalprocess blijft bij Wendt Vertalingen echter steeds mensenwerk!

Andere talencombinaties

Ook voor vertalingen van het Duits naar het Nederlands en Engels naar het Duits staan wij u graag ter beschikking.